Ucraina are obiective pentru care APU va fi bătut de la HIMARS în Crimeea ocupată/most.viațaUcraina are obiective pentru care APU va fi bătut de la HIMARS în Crimeea ocupată/most.viața

Ucraina cu rachetele disponibile pentru HIMARS poate distruge aerodromurile și căile ferate din Crimeea ocupată.

expertul Defense Express Ivan Kirichevsky a raportat acest lucru în aerul Espresso.

“Dacă vorbim despre situația din acest moment, în timp ce nu avem rachete ATACMS, va trebui să schimbăm ținte ceva mai mici decât Podul Crimeei. Ei bine, de exemplu, stații radar inamice, sisteme de rachete antiaeriene, aerodromuri, facilități de infrastructură de transport”, a spus Krichevsky. 

Citește și:  un om uitat de istorie: Podolyak a răspuns amenințărilor ridicole ale lui Medvedev despre Judecata de apoi “Un om uitat de istorie”: Podolyak a răspuns amenințărilor ridicole ale lui Medvedev cu privire la”judecata de apoi”  O mare navă de aterizare a Flotei Baltice a fost văzută în Sevastopolul ocupat (foto) O mare navă de aterizare a Flotei Baltice a fost văzută în Sevastopol ocupat (foto)  eșec și pierderi: Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat despre Ofensivele greșite ale rușilor eșec și pierderi: Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat despre Ofensivele greșite ale rușilor

El a numit-o o idee bună să “găuriți rușii în calea ferată din Crimeea ocupată temporar și abia apoi să distrugeți podul în sine, astfel încât să nu-și poată purta eșaloanele cu echipament.”

“Dar când anumite mișcări au avut deja loc acolo.. și sistemele ATACMS care trag la 300 km vor cădea în mâinile noastre. este evident că podul Crimeei va fi inclus în Nomenclatorul acestor ținte pe care HIMARS le poate trage”, a adăugat expertul.

Anterior, reprezentantul Ministerului Apărării Vadim Skibitsky a răspuns la întrebarea dacă Ucraina poate folosi MLRS HIMARS American pe teritoriul Crimeei ocupate. 

Skibitsky a numit peninsula ocupată de Rusia un “hub pentru mișcarea” tuturor echipamentelor și armelor care merg din Federația rusă în regiunile sudice ale Ucrainei.

printre obiectivele AFU se numără acumularea de echipamente militare, muniții și materiale ale trupelor rusești și ale Flotei Mării Negre.

în prezent, APU utilizează rachete la HIMARS MLRS cu o gamă de până la 80 km.

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.