APU distruge depozitele de muniții inamice/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua APU distruge depozitele de muniții inamice/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

După loviturile devastatoare ale luptătorilor ucraineni, trupele rusești încearcă să-și mute depozitele militare departe de linia de tragere, dar nu au nimic de-a face cu asta.

Natalia Gumenyuk, vorbitorul Centrului Comun de presă Coordonator al forțelor de apărare din sudul Ucrainei, a povestit despre acest lucru în aerul teledonului la nivel național.

“Avem astfel de informații că ei caută astfel de locuri pentru a le plasa (muniție) undeva departe. Dar voi observa că lovim nu numai depozitele de muniții, ci și un grup de echipamente. Prin urmare, nu au nimic de luat și de transportat”, a menționat ea.

Potrivit lui Gumenyuk, Forțele Armate ucrainene lovesc și depozitele cu combustibil și lubrifianți, astfel încât este din ce în ce mai dificil pentru ocupanți să-și realimenteze vehiculele pentru transport.

Amintim, mai devreme a fost raportat că ocupanții livrează muniție imediat pe prima linie, deoarece se tem de Tunarii Forțelor Armate din Ucraina.potrivit ISW, loviturile HIMARS asupra depozitelor ocupanților ar putea reduce activitatea artileriei rusești.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Shoigu, a inspectat grupul rus” Vostok ” pe fondul exploziilor regulate ale depozitelor de muniții. Comanda țării agresoare abia ascunde panica și disperarea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *