APU reflectă ofensiva trupelor ruse din Donbas/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua APU reflectă ofensiva trupelor ruse din Donbass/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Ostilitățile Active cu ocupanții ruși continuă în Donbas. Deci, în ultima zi, Forțele Armate ale Ucrainei au respins asaltul inamicului în direcția vârfului și Semigorye și au provocat pierderi rușilor în zona Vodiane, Peski și Avdiivka.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“În direcția Bakhmut, efectuează bombardamente lângă Shumov, Bakhmutsky, Berestovoye, Pokrovsky, Soledar, Yakovlevka, Bakhmut, Valea Veselaya, Travnevoye, Zaitsevo și Vershki. Invadatorii au efectuat atacuri aeriene în apropiere de Soledar și Veselaya Dolina. soldații noștri au respins cu succes asaltul inamic și acțiunile ofensive în direcția vârfului și Semigorye. Inamicul încearcă să efectueze operațiuni ofensive în zonele Novolugansk și Soledar, luptele continuă”, se spune în raport.

Nu au existat acțiuni active din partea inamicului în direcția Kramatorsk. Inamicul a tras din butoi, artilerie cu rachete și tancuri în zonele așezărilor Seversk, Ivano-Darievka, discutabile, Krivaya Luka, Serebryanka, Grigoryevka, Zvanovka și Verkhnekamenskoye. El a efectuat atacuri aeriene lângă Serebryanka și discutabile.

Lupta, compoziția numerică și natura acțiunilor grupului inamic, precum și situația din direcțiile Volyn, Polessky și Seversky fără schimbări semnificative. La acesta din urmă, inamicul a lovit cu artilerie de butoi și rachete în zonele nisipurilor din regiunea Chernihiv și Zhuravki din regiunea Sumy. Activitățile privind echipamentele de inginerie ale pozițiilor continuă.

în același timp, recunoaștere inamic de luptă în direcțiile lui Vodiane și Peskov, sa încheiat cu pierderi și retragere.

“În direcțiile Avdiivka, Novopavlivka și Zaporizhia, pe lângă bombardarea de-a lungul liniei de contact, inamicul a lansat un atac aerian lângă Novoandreevka. Recunoașterea inamicului prin luptă în direcțiile Vodiane și Peskov sa încheiat cu pierderi și retragere. Inamicul a încercat să avanseze în direcțiile Avdiivka, Krasnogorovka și Velikaya Novoselka. A suferit pierderi și s-a retras “, se spune în mesaj.

Citește și:  Kholodnoyarovtsy a arătat cât de frumos arde cel mai nou T-80BV al rușilor lângă Harkov (video) “Kholodnoyarovtsy” a arătat cât de frumos cel mai nou T-80BV al rușilor arde lângă Harkov (video) de la începutul lunii iulie, invadatorii au provocat aproape o sută de rachete și atacuri aeriene asupra Ucrainei De la începutul lunii iulie, invadatorii au provocat aproape o sută de rachete și atacuri aeriene asupra Ucrainei  contraofensiva APU lângă Kherson câștigă impuls, armata rusă este vulnerabilă-inteligența Britanică Contraofensiva AFU lângă Kherson câștigă impuls, armata rusă este vulnerabilă-informații Britanice

În direcția Yuzhnobug, bombardarea din tancuri, butoi și artilerie rachetă a fost înregistrată în zonele așezărilor Ivanovka, Tokarevo, carieră, Osokorovka, Blagodatnoye, Kobzartsy, Krasnaya Dolina, Lepetikha, Andreevka, Bolshoe Artakovo, Vesely Kut, Partizanskoe, Shevchenkovo, Mirnoye, Shirokoe, Pribugskoye, Luch, Posad-Pokrovskoye, Lyubomirovka, Valea stepei, Tavrichesky și Alexandrovka. Inamicul a lansat atacuri aeriene lângă Bolshoy Artakovo, Belogorka și Potemkino.

În apele Mării Negre, trei transportatori de rachete de croazieră pe mare de tip calibru sunt pregătiți pentru utilizarea armelor cu rachete.

Aviația ucraineană și unitățile de rachete și artilerie continuă să lovească în fortărețe și grupuri de forță de muncă și echipamente inamice.

Reamintim, potrivit Institutului pentru studiul războiului, grupul rus din regiunea Donetsk încearcă probabil să valorifice succesele minore recente din sud-estul Bakhmut, continuând încercările de a avansa în acest domeniu. Cu toate acestea, experții consideră că posibilitatea de a lua Bakhmut este puțin probabilă.

reamintim, potrivit experților, Federația Rusă va fi acum capabilă să reziste doar la două operațiuni ofensive în Donbas.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.