În iulie, APU va putea merge pe contraofensivă, a prezis expertul/fotografia GurÎn iulie, APU va putea lansa o contraofensivă , a prezis expertul/foto de GUR

Începând cu luna iulie, Forțele Armate ale Ucrainei vor deveni calitativ mult mai puternice, spre deosebire de armata Federației Ruse.

Armata statului ucrainean ar putea lansa o contraofensivă pe unele fronturi În iulie, a declarat președintele organizației publice All-ucrainene “Ucraina în NATO”, membru al Consiliului Atlantic Yuriy Romanyuk într-un interviu acordat Obozrevatel.

Expertul a avertizat că vor exista fronturi care distrag atenția.

“…Începând cu luna iulie, Forțele Armate ale Ucrainei vor deveni mult mai puternice, nu în compoziție cantitativă și nu în furnizarea de arme, ci calitativ, spre deosebire de armata rusă…”,- a remarcat interlocutorul.

Potrivit acestuia, neavând o mie de lansatoare de rachete multiple, ci doar 400 de obuziere, artilerie autopropulsată și alte MLRS pe care partenerii le vor oferi Ucrainei, țara noastră va putea lovi inamicul cu o eficiență de zece ori mai mare.

“…În ceea ce privește resursa umană, Ucraina are un avantaj de cel puțin 1:4 – 1:5. Prin urmare, prezic că în iulie armata ucraineană va putea lansa o contraofensivă pe unele fronturi…”,- a spus Romaniuk.

Amintiți-vă că Federația Rusă a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie și a început un război pe scară largă. Inamicul a reușit să captureze o serie de așezări ucrainene în estul și sudul statului nostru.

Fostul șef al Ministerului Apărării al Ucrainei, Andriy Zagorodnyuk, consideră că inamicul nu va putea ține partea capturată din sudul țării noastre prin simpla plasare a armelor și a echipamentului militar pe fortificațiile poziționale.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.