terorist Igor Strelkov-Girkin/REUTERS foto terorist Igor Strelkov-Girkin/REUTERS foto

De îndată ce Rusia începe să sufere înfrângerea în războiul din Ucraina, APU va merge nu numai la Donbass și Crimeea, se vor muta la Rostov și la Kuban și, în general, oriunde pot.

Acest lucru a fost declarat de teroristul Igor Strelkov-Girkin, răspunzând la întrebarea despre probabilitatea Victoriei Ucrainei.

“Dacă Rusia începe să sufere înfrângere în război, trupele ucrainene vor merge nu numai în Crimeea, ci vor merge la Rostov și Kuban și peste tot, în măsura în care au suficientă putere și capacități”, a spus el.

Potrivit acestuia,” înfrângerile tactice “ale Rusiei sunt posibile acum, iar Ucraina va ataca atât Donbass, cât și Crimeea:” nu va exista armistițiu, va exista un război. Singurul moment în care Ucraina poate fi de acord cu un armistițiu este dacă are nevoie de o pauză… un armistițiu pe termen scurt pentru a–și restabili puterea.”

Anterior, Girkin a declarat că “operațiunea specială” a Rusiei în Ucraina a eșuat. Întreaga lume civilizată credea că Ucraina ar putea rezista mult timp, așa că o susține în toate privințele.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.