Kharkiv este un oraș clasic din prima linie/foto Unian, Andrey MarienkoKharkiv este un oraș clasic din prima linie/foto Unian, Andrey Marienko

Consilier al șefului OP Alexey Arestovich sfătuiește locuitorii Kharkiv să părăsească orașul și să scoată copii, deoarece bombardarea Harkov este “pentru o lungă perioadă de timp.”

el a declarat Acest lucru într-un interviu cu avocatul rus și activistul pentru Drepturile Omului Mark Feigin.

Potrivit lui, grupul de ocupanți din regiunea Belgorod la granița cu Ucraina a ajuns la stadiul de pregătire operațională și poate fi folosit pentru a consolida Ofensiva asupra Kharkiv.

El a menționat că Kharkiv este un “oraș clasic din prima linie”, care este lovit, astfel încât locuitorii orașului nu ar trebui să neglijeze alarmele.

“Inamicul a încercat să se mute astăzi, relativ vorbind, la vechiul Saltov, la Lozovaya rusă… Și lovește Kharkov cu mijloace diferite…. Oamenii mor, oamenii sunt răniți. Prin urmare, îi îndemn încă o dată pe locuitorii din Kharkiv să nu ignore alarmele de aer, să meargă la adăposturi, să aibă grijă de copii și, într-un mod bun, și să scoată copiii de acolo, vârstnicii… Mă tem că toată această poveste cu bombardarea Harkovului va dura mult timp”, a spus Arestovici.

Citește și:  inamicul a intensificat bombardarea regiunii Kharkiv: trei civili au fost uciși astăzi Inamicul a intensificat bombardarea regiunii Harkov: trei civili au fost uciși astăzi  Arestovich a exprimat pierderile Ucrainei în război Arestovich și-a exprimat pierderile Ucrainei în război Arestovich a prezis când trupele rusești vor începe să se retragă din Ucraina Arestovici a prezis când trupele rusești vor începe să se retragă din UcrainaArestovich a explicat de ce Occidentul nu dorește să furnizeze arme ofensive Ucrainei Arestovich a explicat de ce Occidentul nu dorește să furnizeze arme ofensive Ucrainei

el a menționat, de asemenea, că întregul grup era în mișcare în direcția Izyum.

“Încearcă să avanseze spre Barvenkovo, Vale, Krasnopol, Bogorodichny, Prishib, Caravana veche, Zakotny, Seversk, precum și spre Raygorodok, dar nu pot forța Seversky Donets acolo”, a remarcat Arestovich.

Consilierul șefului PO a adăugat că în zona Severodonetsk, ocupanții încearcă să avanseze în toate direcțiile, deși cu forțe mici.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, Alexey Arestovich a declarat că în viitorul apropiat ocupanții ruși vor acoperi Kharkiv, deoarece a devenit din nou un oraș din prima linie.

Arestovich este convins că rușii cu siguranță nu vor putea captura Kharkiv, dar bombardarea va duce la noi victime civile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.