Alexey Arestovich a povestit despre planul insidios al ocupanților din Ucraina/foto UNIAN

în timpul războiului din Ucraina, ocupanții vor să realizeze un plan insidios. 

Inamicul astăzi și mâine va încerca să lase oamenii într-un vid informațional și să arunce informații neadevărate, a declarat consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich.

Potrivit acestuia, ocupanții intenționează să efectueze o operațiune de informare foarte serioasă.

“…planul insidios al inamicului este următorul: astăzi sau mâine vor încerca să efectueze o operațiune de informare foarte serioasă legată de distrugerea obiectelor materiale, vor încerca să doboare rețeaua cu atacuri cibernetice, impact fizic asupra turnurilor de comunicare, iar apoi, când va apărea un vid și panică, vor arunca informații despre care se presupune că am trecut totul – al nostru Delegația la discuții a predat totul, Forțele Armate ale Ucrainei nu trag, se retrag și se predau, iar suveranitatea a fost predată…”, a avertizat Arestovici.

Citește și:  războiul Rusiei împotriva Ucrainei se va încheia în rușine și sărăcie-Zelensky războiul Rusiei împotriva Ucrainei se va încheia în rușine și sărăcie – Zelensky

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au intrat în Ucraina. La începutul războiului, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat așezările pașnice, în special Kiev, Kharkiv, Chernihiv și Mariupol.potrivit datelor oficiale, numai în Mariupol, la 14 martie, numărul victimelor a fost de aproximativ 2.357 de persoane.

Alexey Arestovich a spus că războiul din Ucraina s-ar putea încheia într-una sau două săptămâni sau la mijlocul lunii aprilie.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.