consecințele bombardării rusești a Severodonetsk/facebook.com/Сергей Gaidai consecințele bombardării rusești a Severodonetsk/facebook.com/Сергей Gaidai

Este puțin probabil ca armata rusă să reușească să obțină vreun succes în regiunea Donetsk. Cel mai rău caz este posibila confiscare a regiunii Luhansk, pe care ocupanții o vor numi cea mai mare victorie și îndeplinirea obiectivului intermediar al “operațiunii speciale”.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu cu jurnalistul Dmitry Gordon de către consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich.potrivit lui, pentru îndeplinirea unui astfel de “scop” inamicul va trebui să pună o mulțime de vieți de soldați ruși și echipamente militare.

“Și chiar Federația Rusă nu își poate permite să lupte într-un astfel de ritm. Nu degeaba au deja în multe unități numărul de rezerviști Sub 60%, iar numărul de echipamente ale eșantioanelor vechi de tip T-62 este deja sub 30-50%. Sunt epuizați, indiferent de ce spun ei. Se epuizează încet în această privință”, a spus el.

regiunea Donetsk, potrivit lui Arestovich, este o aglomerare mare.

“Un nod Slavyansk-Kramatorsk merită foarte mult. Apărarea este pregătită acolo,sunt destule trupe acolo. Ei bine, să vedem cum o vor lua. Mă îndoiesc foarte mult de orice succes în această direcție. Dar cred pe deplin în faptul că se vor termina fizic. Sau se vor sfârși”, a spus el.

Anterior, șeful Luhansk OVA, Serghei Gaidai, a menționat că bătălia pentru Donbass nu merge conform scenariului rusesc.

situația din Donbas

Rusia și-a concentrat toate eforturile pentru a captura Severodonetsk. În acest moment, luptele acerbe continuă în oraș. După cum sa raportat seara, pe 20 iunie, șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai, APU controlează doar teritoriul uzinei Azot.

ofensiva inamicului continuă în direcția Bakhmut.în același timp, apărătorii ucraineni au oprit asaltul trupelor rusești în Marinka – inamicul a fugit fără glorie. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.