în același timp, el a glumit că

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich a povestit despre cel de-al 9-lea episod al serialului TV “Cernobayevka”.

a scris despre asta pe Facebook.

“În această seară au fost acoperite cu mici pauze timp de trei ore. Următorul MLRS “Smerch”, care a bătut pe Nikolaev, a tăcut astăzi. Probabil, acest partid a tăcut pentru totdeauna. Muniția pentru ei a fost distrusă, a fost strălucitoare”, a spus Arestovici.

În același timp, el a glumit că, datorită rezervelor impresionante ale acestei muniții, “concertul a fost cu iluminare excelentă și o mulțime de incendii

“Există mult mai puține echipamente la aerodrom decât înainte, dar ceea ce a fost acolo a fost în mare parte tăiat din exploziile de muniție. Este foarte posibil să spunem despre lansarea cu succes a următoarei serii a 9-a din seria TV “Chernobayevka”, a scris Arestovich.

după cum sa raportat, aerodromul militar din Cernobayevka este folosit de trupele rusești ca post de comandă și loc de adunare pentru avioane și elicoptere. El a fost deja vizat de armata ucraineană de 8 ori. Anterior, UNIAN a aflat deja ce impresionează legendarul sat-meme Chernobayevka, care așteaptă “turiștii” ruși:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.