Arestovich nu are nicio îndoială că în viitor Ucraina va primi rachete cu o rază de până la 300 km/Crown copyright Arestovich nu are nicio îndoială că în viitor Ucraina va primi rachete cu o rază de până la 300 km/Crown copyright

Consilierul șefului OP Alexey Arestovici a recunoscut că Ucraina ar putea ataca grupuri de trupe rusești pe teritoriul Crimeei ocupate.

El a afirmat acest lucru într-un interviu acordat Politeka.

Prezentatorul l-a întrebat pe Arestovici dacă Statele Unite consideră Crimeea drept teritoriu ucrainean atunci când discută cu Ucraina despre gama de greve ca răspuns la atacurile rusești. 

La care a spus: “Crimeea este a noastră. Ucraineanul Nostru. Și ei (americanii – ed.) știu. Prin urmare, el va zbura la Crimeea deja rulează, în cazul în care există o astfel de nevoie.”

Citește și:  este puțin probabil ca Federația Rusă să aibă suficiente forțe pentru a captura regiunea Donetsk după bătăliile pentru Severodonetsk-ISW Federația Rusă este puțin probabil să aibă suficiente forțe pentru a captura regiunea Donetsk după luptele pentru Severodonetsk-ISW  APU din sudul Ucrainei a eliminat 24 de ocupanți, a distrus un tanc inamic și obuziere APU în sudul Ucrainei lichidat 24 de ocupanți, a distrus un tanc inamic și obuziere50 ambasade redeschise la Kiev - Zelensky 50 ambasade redeschise la Kiev – Zelensky

Mai mult, Arestovici convinge că Ucraina a efectuat deja atacuri asupra grupurilor de trupe rusești din peninsulă în timpul acestui război. 

“Nu este chiar asta. Am bombardat deja Crimeea, vă voi spune un mic secret. Și foarte reușit”, a răspuns Arestovici.

El nu are nici o îndoială că, în viitor, partenerii internaționali vor da, de asemenea, Ucraina rachete cu o gamă de până la 300 km.

războiul din Ucraina: date actuale

Inamicul și-a concentrat eforturile pentru a captura regiunile Luhansk și Donetsk. Rușii au avansat adânc în Severodonetsk, dar apărătorii ucraineni își păstrează pozițiile. 

APU reușește să efectueze anumite operațiuni militare locale în oraș, a declarat șeful Luhansk Ova, Serghei Gaidai.

În același timp, inamicul continuă să acopere zonele de frontieră ale Ucrainei pentru a distrage forțele ucrainene și, de asemenea, păstrează nave cu lansatoare de rachete în Marea Neagră.

În același timp, Forțele Armate ucrainene își continuă contraofensiva în direcția Kherson. Linia vitală de aprovizionare la sol a Trupelor de ocupație ale Federației Ruse la granița regiunilor Kherson și Mykolaiv a fost amenințată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *