Arestovich a spus cum Occidentul ajută Ucraina  photo UNIAN Arestovich a spus cum Occidentul ajută Ucraina photo UNIAN

Partenerii occidentali ajută în mod semnificativ Ucraina în războiul împotriva Rusiei.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich într-o conversație cu activistul rus pentru Drepturile Omului și avocatul Mark Feigin.potrivit consilierului PO, dacă nu ar fi fost sprijinul Occidentului, Rusia ar fi ajuns deja în vestul Ucrainei. 

“El (Occidentul-n. r.) ne salvează financiar, politic și militar. Dacă nu ne-ar ajuta acum sau nu ne-ar ajuta înainte, bănuiesc că am vorbi despre apărarea Lvivului. Cel puțin, exact despre malul drept Ucraina. Nu pentru că suntem lași, pur și simplu nu ar fi nimic cu care să ne apărăm. Acum menținem linia frontului datorită ajutorului Occidentului. Suntem exploatație Ucraina, stabilizarea situației macroeconomice datorită ajutorul Occidentului, în special Statele Unite ale Americii. Le suntem foarte recunoscători, deoarece, de fapt, ne asigură supraviețuirea și conservarea culturii noastre în general. Putin vrea să distrugă cultura, nu doar țara”, a spus el.

Citește și:  două orașe din Ucraina sunt amenințate de ofensiva Rusiei-Kim Două orașe din Ucraina sunt amenințate de ofensiva Rusiei-Kim Arestovich a povestit cum Putin a dat un pansament generalilor săi (video) Arestovici a povestit cum Putin a aranjat o” îmbrăcare ” a generalilor săi (video)

După cum a raportat UNIAN, locotenent general, fostul comandant al Forțelor Terestre americane din Europa Ben Hodges a spus că în timpul războiului împotriva Ucrainei, armata rusă și-a pierdut deja potențialul ofensiv. Potrivit lui, ei nu mai au posibilitatea de a continua merge mai departe. Soldații lor sunt epuizați, logistica lor este perturbată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.