Ucraina va primi mai întâi patru HIMARS MLRS/US Army photoUcraina va primi mai întâi patru MLRS HIMARS/fotografie de armata SUA

Consilierul șefului Alexey Arestovich a spus că cele patru HIMARS MLRS pe care Statele Unite le vor furniza Ucrainei sunt un lot de antrenament, ulterior vor fi livrate în divizii.

el a povestit despre acest lucru în timpul emisiunii cu Mark Feigin.

“Belgia spune că noi, spun ei, vom vinde părții ucrainene armele autopropulsate M109, obuziere Americane de tip salcâm sovietic. Suedia declară ajutor militar Ucrainei pentru 95 de milioane de euro … dar asta nu este tot! Britanicii spun că au primit aproape permisiunea (SUA, – aprox.) pune M270V1. Dar apoi americanii spun că HIMARS este deja în Europa. Și aceste patru, care dau, sunt de fapt educative – astfel încât să stăpânim. Și apoi vor ajunge în cantități de mărfuri. Cred că nu este nimic de spus despre mai puțin de o divizie (18 instalații), cel mai probabil vor fi mai multe – două sau trei, vom vedea”, a spus Arestovich.

După cum a raportat UNIAN, Casa Albă a anunțat oficial livrarea HIMARS pentru Ucraina. Oficial Kiev a promis să nu folosească aceste sisteme de rachete pentru greve pe teritoriul Federației Ruse.

în funcție de tipul de rachetă din instalația HIMARS, acestea pot fi lansate la distanțe de la 40 la 300 km. partea ucraineană va primi muniție, a cărei putere de foc nu va depăși 70 km.

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.