este imposibil să distrugi Podul Crimeei încă, spune Arestovich//REUTERSeste imposibil să distrugi Podul Crimeei încă, spune Arestovich//REUTERS

Distrugerea podului Crimeei, care leagă peninsula ocupată de Rusia, nu este posibilă astăzi.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich în timpul unei emisiuni live cu Mark Feigin.

“Podul Crimeii este o structură de capital de importanță strategică, special realizată și acoperită, astfel încât să nu poată fi distrusă. Există cel puțin două brigăzi de apărare aeriană care acoperă, în mod constant o echipă de forțe în aer, apărare aeriană, care este asigurată de nave. Aceasta este o structură foarte serioasă și intrarea în pod cu o rachetă de croazieră este ca un glonț la 300 de metri într-o bucată de hârtie așezată pe o parte. O zecime de milimetru. Chiar dacă ajungeți acolo – atât de drept încât se prăbușește – deschiderile sunt restaurate foarte repede prin mijloace speciale de Inginerie”, a explicat el.

Arestovici a adăugat că Ucraina ar fi distrus podul cu mult timp în urmă dacă ar fi fost atât de ușor de făcut.

perspectivele pentru distrugerea podului Crimeea

După cum a raportat UNIAN mai devreme, fostul șef adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, locotenentul general Igor Romanenko, a declarat că este posibil ca Ucraina să nu poată distruge întregul pod, dar teoretic la momentul potrivit este posibil să lovească atunci când trupele mărșăluiesc pe el.

La 21 aprilie, secretarul Consiliului Național de securitate și apărare, Alexey Danilov, a comentat posibilitatea atacului Ucrainei asupra podului Crimeei, care leagă Federația rusă de peninsula ocupată temporar de aceasta.

Kremlinul a văzut în declarația lui Danilov despre atacul de pe Podul Crimeei un ” anunț al unui atac terorist Peskov a spus că în declarația părții ucrainene “există multe semne de acte supuse verificării legale și pedepsei ulterioare.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.