în Ucraina, inamicul a luat o

Consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich observă că acum inamicul are o “pauză operațională”, există bătălii locale.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, el a spus acest lucru în aerul teledonului.

“În general, situația este acum următoarea: o pauză operațională și bătălii locale sunt în curs. Chiar și în acele orașe în care inamicul și – a concentrat eforturile principale – Mariupol, zona OOS, Izyum, Volnovakha, Kherson, Nikolaev-inamicul nu poate avansa. Există bătălii tactice de importanță locală”, a spus Arestovici.

el a explicat că această pauză operațională se datorează faptului că inamicul “nu are posibilitatea de a avansa.”

“Chiar și cele mai” fierbinți ” zone pentru ei, cele mai importante sunt deja aruncate în luptă de echipele naționale: sportivi, polițiști, centre de antrenament. Aceasta înseamnă că trebuie să găsească undeva cel puțin 10-20 de grupuri tactice de batalion pentru a le arunca pe pârghiile confruntării și pentru a obține cel puțin un succes, care va fi foarte limitat chiar și în planurile lor. Și pe câmpul de luptă – nu cred că vor reuși deloc”, a spus Arestovich.

Consilierul șefului PO a menționat că Rusia caută abordări în Belarus pentru ao implica în război și caută, de asemenea, o oportunitate de a efectua “mobilizarea ascunsă “Acum a fost anunțat în așa-numitele “LNR” și “DNR”… Deși există pierderi uriașe. Și oamenii care nu sunt pregătiți pentru luptă sunt aruncați în pozițiile noastre pregătite în prealabil lângă Kherson, lângă Harkov, lângă Maryinka și lângă Avdiivka-peste tot”, a remarcat consilierul șefului PO.potrivit lui Arestovici, “din cele 10 armate ruse pe care le au în general, trei au fost deja distruse în Ucraina… și o armată aeriană.” “Aceasta este o treime din toate forțele armate ale Federației Ruse”, a spus el.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.