Arestovich este convins că sute de mii de ruși vor fi capturați/foto Unian, Sergey RevaArestovich este convins că sute de mii de ruși vor fi luați prizonieri/foto UNIAN, Sergey Reva

Ocupanții ruși se vor preda în masă în timpul viitoarei contraofensive a Forțelor Armate din Ucraina, prezice consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich.

El a spus acest lucru în timpul unei transmisiuni în direct cu jurnalista rusă Yulia Latynina.

“Imaginați-vă ce se va întâmpla atunci când contraofensiva noastră va merge, cu prizonieri, dintre care vor fi sute de mii. Pentru că ofensiva dă întotdeauna o mulțime de prizonieri. Este un secret de ce prizonierii noștri sunt la dispoziția armatei ruse mult mai mult decât deținuții lor avem. Când vom merge, va fi o recrutare în masă a prizonierilor”, a explicat Arestovici.

Răspunzând la întrebarea De ce forțele armate ucrainene nu merg pe o contraofensivă acum, Arestovich a spus că “așteptăm.”

“Sarcina noastră este să epuizăm inamicul. Armata rusă trebuie să-și piardă capacitatea de a avansa. Când un grup își pierde capacitatea de a ataca, își pierde capacitatea de a contraataca, de a lua contraatacuri eficiente ca răspuns la contraatacul nostru”, a adăugat el.

După cum a raportat UNIAN, potrivit președintelui Vladimir Zelensky, armata rusă a capturat peste 2,5 mii de luptători ucraineni de la uzina Mariupol Azovstal

anterior, analiștii americani au sugerat că Kremlinul ar putea folosi o amenințare nucleară pentru a descuraja ofensiva forțelor armate din Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.