Războiul va fi lung, spune Arestovich/UnianRăzboiul va fi unul lung, spune Arestovich/Unian

Rusia încearcă să epuizeze Forțele Armate ale Ucrainei pentru a le împiedica să acumuleze cantitatea necesară de arme occidentale.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich în aerul canalului 24.

Potrivit lui, din această cauză, ” tot ceea ce am putea acumula este concediat într-o zi.”

“Acest lucru ne împiedică să adunăm forțe pentru o contraofensivă. Nu va exista un astfel de pericol ca la începutul războiului. Dar va trebui să luptăm mult timp și să oprim toate aceste ofensive”, a menționat el.

Arestovici este convins că întârzierea din partea Federației Ruse nu numai că implică dificultăți în contraofensiva Forțelor Armate ale Ucrainei, dar va diminua încet economia ucraineană și forțele militare.

“Nu cred că Rusia va pune în aplicare acest plan. Cred că lend-lease din America va învinge încercările rusești. Dar cu siguranță poate dura luni întregi, așa că trebuie să fii pregătit ca conflictul să fie lung și sângeros”, a avertizat el.

Potrivit acestuia, situația din față este cu adevărat dificilă. Dacă îl privești prin ochii unui simplu soldat, este foarte dificil să pierzi frații gemeni și să manevrezi între artileria constantă și atacurile aeriene.

“Cu toate acestea, dacă te uiți la linia frontului general și proiectezi războiul în toată țara, atunci rușii nu ating cel puțin Obiectivul acestei operațiuni”, a dat asigurări el.

Trebuie remarcat faptul că Arestovich și-a “actualizat” recent Prognoza cu privire la momentul războiului, spunând că ar putea dura până în 2042, dar într-un format diferit. 

Anterior, el a spus că războiul ar putea dura până în 2035, perioadă în care ciocnirile militare regulate sunt “garantate”. “Deci va fi cu noi. Nu știu dacă vor fi necesare cinci, dar ni se garantează mai multe ciocniri militare până în 2035. Aceasta înseamnă o coliziune la fiecare doi și, eventual, cinci ani. Și ciocniri mari la fiecare șapte până la opt ani”, a remarcat Arestovici pe 10 aprilie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *