ocupanții încearcă să efectueze acțiuni ofensive/foto Unian (Alexander Tit)Ocupanții încearcă să efectueze acțiuni ofensive/foto UNIAN(Alexander Sinitsa)

ocupanții ruși au identificat mai multe direcții pentru ofensiva lor, presiunea este asociată cu viitoarea 9 mai.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich în aerul canalului 24.

Potrivit acestuia, situația din față nu s – a schimbat semnificativ în comparație cu ultimele zile-rușii încă încearcă să pătrundă în direcțiile Izyum, Zaporozhye și Kherson.

El a mai spus că acțiunile tactice au loc pe linia ciocnirilor, inamicul nu avansează, chiar și în ciuda avantajului în mijloacele de care dispun. Dar chiar și avantajul ocupanților în aviație și artilerie nu le permite să îndeplinească sarcinile militare și politice cu care se confruntă.

“Ce fel de sarcină este aceasta – inamicul trebuie să ajungă la granițele administrative ale regiunilor Herson, Luhansk și Donetsk”, a menționat el.

“Există pauze în față, de exemplu, în direcția Izyum a durat 4 zile. Aceasta nu înseamnă încetarea ostilităților, ci doar o scădere a intensității. Acest lucru se datorează faptului că am lovit trei posturi de comandă acolo, iar acest lucru este întotdeauna confuz.”De asemenea, ocupanții au efectuat o anumită rotație și sunt deja” epuizați” – suferă pierderi uriașe”, a spus consilierul șefului PO.

Potrivit acestuia, o situație similară se observă în direcțiile Zaporozhye și Kherson, deoarece “avem un mare succes în scoaterea din spate.”

Mai devreme astăzi, Ministerul Apărării a declarat că Putin folosește “logica imprevizibilității” în războiul împotriva Ucrainei.

care este situația actuală pe fronturi – a spus în Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *