Arestovich a spus ce să facă atunci când așezarea este ocupată de trupele rusești/screenshot

Consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovici a spus ce ar trebui să facă ucrainenii în primul rând, ale căror așezări au fost invadate de trupele rusești.

În aerul teletonului de informații, el a menționat că, în primul rând, este necesar să ștergeți toate fotografiile echipamentului militar rus și mesajele despre mișcarea acestuia, deoarece acestea vor verifica telefonul mobil.

“Și dacă se găsește ceva, atunci există, ca să spunem ușor, probleme. Adică, chiar dacă ajutați APU și transmiteți informații, trebuie să o curățați în mod constant. A trecut și a șters imediat. Verificați arhiva foto și arhiva mesajelor, astfel încât să nu existe nimic despre mișcarea trupelor rusești sau ajutorul forțelor armate. Aceasta va fi plecarea ta principală”, a spus Arestovici.

El a adăugat că” putem da întotdeauna un pui și să începem unul nou”, dar viața nu este.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, un jurnalist din Odessa, participant la ostilitățile războiului ruso-ucrainean, Serghei Bratchuk, a lansat un videoclip în care ocupanții ruși cer civililor mâncare și haine civile în satul Zelenovka, Regiunea Herson. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.