APU a reușit să rănească și să elimine 12 comandanți ai armatei inamice/fotografie t.me/landforcesofukraine

Ca urmare a bombardamentelor din zona Cernobayevka ieri, 9 iulie, 12 ofițeri superiori ai armatei inamice au fost eliminați și răniți. Acestea au fost adăugate celor 10 care au fost anterior” acoperite ” cu foc în Novaya Kakhovka.

Aceste informații au fost împărtășite de consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei, Alexey Arestovich, pe pagina sa personală de Facebook.

“Ieri, al 26-lea Cernobayevka, este un alt plus de 12 ofițeri ruși superiori (generali/coloneli), adăugați la cei zece care au fost uciși și răniți puțin la nord, în Novaya Kakhovka, [distrus] un post de comandă, un depozit de muniții, câteva zeci de echipamente”, a scris Arestovici.

Amintiți-vă că pe 10 iulie, un raport de dimineață al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina a menționat două greve asupra forțelor inamice din Cernobayevka. Comanda a raportat că au fost înregistrate lovituri la posturile de comandă, acumularea de echipamente și depozite de muniție pe teren. Pierderile Rashiștilor au fost clarificate în acel moment. Datele lui Arestovici din Statul Major General nu au fost încă confirmate.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.