https://t.me/polkazovhttps://t.me/polkazov

Consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei, Alexey Arestovici, a explicat de ce Kremlinul urăște atât de mult un detașament special separat al NSU “Azov”.

el a povestit despre acest lucru într-un interviu cu Yulia Latynina.

“Problema Azov este că rușii au o ură personală pentru ei. Pentru regimul rus, ei reprezintă tot ceea ce urăsc, cu care sunt în război. “Batalionul național”, și foarte motivat, care a sângerat mulți dintre ei, s-a ridicat până la capăt, a făcut-o cu o astfel de unitate. De asemenea, au lovit cel mai important punct de identificare a întregului regim Putin, spun ei, “împingem fără milă și există o cale – fie să murim, fie să ne închinăm.” Azov nu a făcut nici unul”, a explicat Arestovici.

Acum, regimul de la Kremlin încearcă să expună prizonierii apărătorilor de război ai Mariupolului rupți, abandonați și trădați de conducerea lor și de Ucraina.

Citește și:  doar a acoperit găurile cu plăci: Podul Antonovsky rămâne impracticabil pentru inamic Tocmai au acoperit găurile cu plăci: Podul Antonovsky rămâne impracticabil pentru inamic al treilea tren de evacuare cu aproximativ 200 de persoane a sosit în regiunea Kirovograd din Donetsk Al treilea tren de evacuare cu aproximativ 200 de persoane a sosit în regiunea Kirovograd din Donetsk  APU Marines a organizat o ambuscadă reușită, distrugând două duzini de ocupanți (video) Marinarii Forțelor Armate ale Ucrainei au organizat o ambuscadă reușită, distrugând două duzini de ocupanți (video)

“Ei trebuie să calce atât numele “Azov”, cât și “Azov” în sine, astfel încât să nu existe fizic. Atunci vor câștiga aici o victorie morală completă și necondiționată, așa cum se spune. Și de aceea vom face totul pentru a-i împiedica să o facă. Nu numai noi, ci și partenerii noștri internaționali”, a subliniat el.

După cum a scris UNIAN, în noaptea de 29 iulie, a avut loc o explozie pe teritoriul fostei colonii corecționale din satul Yelenovka, regiunea Donetsk. Clădirea în care au fost ținuți prizonierii de război ucraineni a fost distrusă.

Rusia a acuzat imediat Forțele Armate ale Ucrainei pentru incident.

Ucraina a declarat că explozia din Yelenovka a fost un act terorist, pentru a ascunde crimele de război ale Federației Ruse, a discredita Forțele Armate ale Ucrainei și a perturba furnizarea de arme occidentale.potrivit informațiilor ucrainene, atacul a fost efectuat de mercenari din PMC-urile Wagner la instrucțiunile personale ale proprietarului său Yevgeny Prigozhin.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.