Alexey Arestovich a numit cel mai mare pericol din partea inamicului din Regiunea Luhansk/screenshotAlexey Arestovich a numit cel mai mare pericol din partea inamicului din Regiunea Luhansk/screenshot

În Regiunea Luhansk, cel mai mare pericol din partea ocupanților ruși este că vor tăia Severodonetsk și Lisichansk puțin spre vest.

Inamicul încearcă acum să înconjoare aceste orașe, Alexey Arestovici, consilier al șefului biroului președintelui Vladimir Zelensky, a împărtășit informații despre aerul unuia dintre canale.

“De fapt, când au început această operațiune pe 4 aprilie (a doua fază a “operațiunii speciale” – ed.), au încercat să înconjoare totul până la capăt… granița regiunilor Donetsk și Dnipropetrovsk. Apoi au tăiat aceste Menghine, au tăiat, au tăiat, au tăiat în împrejurimile Severodonetsk și Lisichansk și acum încearcă să o facă”, a spus el.

Consilierul șefului PO a adăugat că în Regiunea Luhansk, cel mai mare pericol nu se referă la situația din Severodonetsk în sine, deoarece apărarea orașului se menține în mod normal acolo, soldații distrug inamicul.

“…Principalul pericol este chiar că vor tăia Severodonetsk și Lisichansk puțin spre vest, să spunem, și există cele mai înverșunate bătălii…”,- A adăugat arestovici.

Amintiți-vă că trupele rusești au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 Februarie, în special, de pe teritoriul Belarus. Inamicul a bombardat, de asemenea, facilități militare și locuințe civile. Kremlinul a numit războiul împotriva Ucrainei o “operațiune specială”, inclusiv pentru” denazificarea ” concetățenilor noștri.

Invadatorii au reușit să captureze părți din regiunile Chernihiv și Kiev, dar apoi au fost alungați de apărătorii Ucrainei. Mai târziu, inamicul a anunțat a doua fază a așa-numitei “operațiuni speciale” și a intrat în ofensivă în estul statului nostru.

Inamicul s-a apropiat mai întâi de Severodonetsk, a lovit orașul cu artilerie, au fost multe victime și răniți. Pe 28 mai, a devenit cunoscut faptul că rușii au intrat la periferia Severodonetsk, se aflau pe teritoriul hotelului Mir și au suferit pierderi uriașe acolo.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.