Alexey Arestovich a spus câți recruți ai Federației Ruse au fost capturați în Ucraina/screenshot

250-300 recruți ruși sunt în captivitate în Ucraina.

consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich a spus acest lucru în aerul programului “Feygin Live”.

“Pot spune câți dintre ei sunt în captivitate – există cel puțin 250-300 de oameni acolo, doar recruți”, a spus Arestovici.

El a atras atenția asupra faptului că, pe 9 martie, la Kiev a avut loc o conferință de presă cu participarea recruților capturați.

“Recruții au povestit o mulțime de lucruri interesante, recruți-cercetași ai celei de-a 15-a brigăzi separate de puști motorizate, care luptase anterior în Siria, așa-numiții “pacificatori” care făceau parte din Nagorno-Karabakh și care luptaseră anterior în Donbass. Au povestit multe despre Siria și Donbass și despre metodele siriene din Ucraina, când înconjoară orașele și, din moment ce nu pot învinge armata, încearcă să învingă populația, așa cum se află acum în Mariupol”, a spus Arestovici.

Potrivit acestuia, este dificil de spus câți recruți ruși luptă în Ucraina, dar nu există o singură direcție în care să aibă loc operațiuni militare, astfel încât să nu existe astfel de militari.

Arestovici consideră că cel puțin jumătate din personalul armatei ruse, care participă la războiul din Ucraina, sunt recruți.

“Vorbim despre faptul că, conform estimărilor mele, există cel puțin 80-100 de mii de recruți aici”, a spus Arestovich.

el crede, de asemenea, că jumătate dintre soldații ruși uciși în Ucraina sunt, de asemenea, recruți.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. 

În primul rând, inamicul a început să bombardeze instalațiile militare și apoi a atacat așezările pașnice. În special, bombele inamice au căzut în mod repetat pe Kiev, Kharkiv, Chernihiv și Mariupol.

Ministerul rus al Apărării a recunoscut că există recruți printre ocupanți.

potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, publicat pe 9 martie, peste 12 mii de adversari și o mulțime de echipamente inamice au fost deja distruse în țara noastră.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.