falsArestovich a răspuns, ceea ce va fi următoarea fază a războiului pentru ocupanții/UNIAN

Natura războiului din Ucraina nu se schimbă în favoarea inamicului. În curând, ocupanții ruși din unele zone își vor pierde capacitatea de a ataca și se vor concentra pe a merge în defensivă.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu acordat canalului 24 de către consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich.

Potrivit lui, acum o săptămână nimeni nu și-ar fi putut imagina că APU va ataca în anumite direcții. Schimbarea retoricii Kremlinului și capacitatea apărătorilor ucraineni de a lansa o contraofensivă în anumite sectoare ale Frontului sunt dovezi ale sosirii armelor occidentale și întărirea potențialului ofensiv al Forțelor Armate ale Ucrainei.

“Îmi iau libertatea de a spune că rușii au înțeles perfect că următoarea fază a războiului va fi apărarea lor în direcția de la Harkov la Kherson”, spune Arestovici.

El a menționat că rușii se dispersează și abandonează masiv războiul. Acest lucru le distruge capacitățile ofensive.

“De asemenea, merită adăugat că rușii sunt complet răi cu mobilizarea. În orașe precum Moscova, din 50 de potențiali recruți, au fost găsite 2 persoane. Acest război este absolut fără speranță pentru ei și îl înțeleg foarte bine”, a explicat Arestovici.

el este convins că războiul se va încheia în înfrângere pentru ocupanți. În același timp, Forțele Armate ale Ucrainei vor putea relua toate teritoriile ocupate.

Citește și:  Rusia pierde. Acest lucru l – ar putea face pe Putin și mai periculos-Washington Post Rusia pierde. Acest lucru l – ar putea face pe Putin și mai periculos-Washington Post rușii au încercat să distrugă o baterie de obuziere M777, dar au ratat rușinos (video) Rușii au încercat să distrugă bateria obuzieră M777, dar au ratat rușinos(video)  planul rușilor din Ucraina se prăbușește - un ofițer al forțelor de apărare din Israel Planul rușilor din Ucraina se prăbușește – un ofițer al forțelor de apărare din Israel Federația rusă folosește peste 160 de mii de personal Resnikov împotriva Ucrainei Federația Rusă utilizează mai mult de 160 de mii de personal împotriva Ucrainei-Reznikov  încercarea de a sparge granița în regiunea Sumy: rușii încearcă să cerceteze situația încercarea de a sparge granița în regiunea Sumy: rușii încearcă să cerceteze situația

Anterior, Ministerul Apărării al Ucrainei a declarat că va dura câteva luni pentru ca Ucraina să stabilească paritatea pe front în războiul cu Federația Rusă cu ajutorul armelor occidentale care sosesc.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *