Alexey Arestovich/photo UNIAN

Consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovici a comentat probabilitatea unei schimbări a poziției partenerilor israelieni cu privire la impunerea de sancțiuni împotriva Rusiei.

el a spus acest lucru în aerul teledonului de informații.

“Situația din Israel este dificilă. Cea mai mare parte a populației este pentru noi, chiar cerând să ne ofere arme. Cu toate acestea, guvernul de coaliție al Israelului se află în condiții foarte dificile. Ei sunt în mod constant într-o poziție dependentă de Rusia, au construit ei înșiși astfel de relații. Și acum Rusia amenință chiar să ofere arme teroriștilor din Orientul Mijlociu. Dar vine întotdeauna un moment în care trebuie să alegi”, a spus consilierul șefului PO.

Arestovici a vorbit și despre așteptările sale de la întâlnirea planificată a președintelui Vladimir Putin cu parlamentarii Israelieni.

“Acum glumesc că dacă Zelensky ar fi candidat la alegerile din SUA, le-ar fi câștigat. Președintele nostru este acum liderul întregii lumi libere. El a spus: “dacă ezitați în timp ce copiii sunt scoși din Mariupol, atunci popoarele voastre vă vor da propria evaluare”, a spus consilierul șefului PO.

Arestovici a menționat, de asemenea, că președintele și-a rezervat dreptul de a se adresa direct popoarelor lumii, ocolind conducerea politică.

De asemenea, în ceea ce privește falsurile de informații rusești, Arestovici a menționat că, din moment ce Rusia nu poate câștiga pe câmpul de luptă, se încearcă în minciuni.

“Federația Rusă a mințit deja atât de mult încât ultimul măgar din Orientul Mijlociu nu crede”, a spus el.

Arestovich a remarcat, de asemenea, că “cea mai bună propagandă este făcută de militari, pentru că ei știu despre statul adevărat și îl raportează fără să vrea.”potrivit lui, 60% din personalul armatei ocupanților ruși au scris rapoarte că nu vor merge în Ucraina pentru a lupta.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.