Arestovich a prezis cât va dura războiul pe mai multe fronturi/biroul foto al Președintelui UcraineiArestovich a prezis cât va dura războiul pe mai multe fronturi/biroul foto al Președintelui Ucrainei

consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich este sigur că victoria în război va dura câteva luni.

Acest lucru a fost discutat în aerul “Feigin Live”. 

“Vreau să înțelegeți un lucru foarte important. Am învins deja “operațiunea specială” rusă. Și războiul nu a fost încă câștigat. Și va fi lung. Cel puțin câteva luni”, a spus el.

Citește și:  trupele rusești nu pot avansa pe un front larg acum - expert Trupele ruse nu pot avansa acum pe un front larg – expert Zelensky a explicat în ce condiții Ucraina este amenințată de ofensiva Rusiei din Belarus Zelenski a explicat în ce condiții Ucraina este amenințată de ofensiva Rusiei din Belarus Războiul cu Rusia: Zelensky a numit planul Victoriei și întoarcerea Crimeei și Donbass războiul cu Rusia: Zelensky a numit planul Victoriei și întoarcerea Crimeei și Donbass

Potrivit lui Arestovich, ” ritmul s-a schimbat, logica a ceea ce se întâmplă și tehnicile și metodele de luptă s-au schimbat.”

Acum, spune consilierul șefului OPU, este necesar să câștigăm războiul pe 4 fronturi: militar, diplomatic, informațional, economic.

“Acesta nu mai este” cine va doborî mai multe avioane “sau”cine va rupe trupele aeriene.” Este vorba despre cine va câștiga pe platformele Diplomatice, pe platformele de sancțiuni, cine va câștiga în contracararea informațiilor cu Occidentul și așa mai departe. Capacitățile rusești sunt încă mai mari decât ale noastre: financiar și mai departe …”, – a spus Arestovici.

Anterior, Mikhail Podolyak, consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, a declarat că, de îndată ce Rusia este epuizată și își pierde potențialul ofensiv, iar Ucraina acumulează suficiente forțe, sudul țării noastre va fi cu siguranță eliberat. Potrivit lui, “nu este o chestiune de o zi sau o lună, dar, de asemenea, nu este o chestiune de un an.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.