fotografie UNIAN fotografie UNIAN

Președintele rus Vladimir Putin va fi oprit doar printr – o” luptă simplă și directă ” pe câmpul de luptă-până la pierderea completă a oportunității de atac.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich în emisiunea “Feigin Live”. pentru aceasta, Ucraina are nevoie de “arme și arme din nou”, crede el.

“Tragedia din Bucha nu le muta în special (West-UNIAN), logica și calculele noastre nu au deosebit, amenințări clare că, dacă teritoriul ucrainean este absorbit, Ucraina va înceta să mai existe (…) când amenințarea pentru Europa devine mult mai puternică. Nici asupra lor nu funcționează, ei nu gândesc așa”, a spus Arestovich.

Citește și:  soldații Brigăzii 81 au distrus bateria uraganului MLRS și unitatea MTO (video) Soldații Brigăzii 81 au distrus bateria uraganului MLRS și unitatea MTO (video) Statul Major General a arătat o pregătire tactică și specială a forțelor de apărare (foto) Statul Major General a arătat o pregătire tactică și specială a forțelor de apărare (foto) conserve care strică și puțină făină: a devenit cunoscut ce ocupanții hrănesc rezidenții Mariupol Conserve care se deteriorează, și un pic de făină: a devenit cunoscut ceea ce ocupanții hrăni locuitorii Mariupol

În opinia sa, Europa este convinsă că accelerarea integrării europene, impunerea de sancțiuni împotriva Federației Ruse și încheierea păcii pot împiedica politica agresivă a lui Putin.

“Și în timp ce construiesc castele în aer din cărți de sticlă, înțelegem un singur lucru aici – Putin va fi oprit de o luptă simplă și directă, pierderi fizice până la imposibilitatea de a ataca”, a subliniat consilierul șefului biroului președintelui.

Anterior, fostul ministru polonez de Externe Radoslaw Sikorski a declarat că Occidentul are dreptul de a da Ucrainei focoase nucleare.

Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse a acuzat politicienii polonezi de extremism și incitare la conflicte.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.