Arestovich a spus de ce Rusia nu se grăbește să anunțe aderarea regiunii Kherson/foto REUTERSArestovich a spus De ce Rusia nu se grăbește să anunțe anexarea regiunii Herson/foto de REUTERS

Serviciul Federal de securitate și direcția principală de informații din Rusia sunt în conflict între ele. Acum împărtășesc proprietatea jefuită, care a fost scoasă din Regiunea Herson. De aceea, Federația Rusă nu se grăbește să anunțe includerea ilegală a regiunii în componența sa.

această opinie a fost împărtășită de consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich într-un comentariu la canalul 24.

“Ei [FSB și GUR-aprox. ei sunt argumentând pentru” stors ” ucrainean de proprietate-Regiunea Herson. În special, ei împărtășesc mașini agricole, cereale și chiar autobuze, pentru că sunt mulți bani. Au împărtășit deja multe și vor continua să facă acest lucru”, a spus Arestovich.

Mai mult, consilierul șefului PO a explicat de ce Kremlinul a reacționat atât de repede la declarația Administrației de ocupație din regiunea Kherson cu privire la disponibilitatea sa de a adera la Federația Rusă. Potrivit lui Arestovici, anexarea este egală cu escaladarea, iar aceasta este o mare problemă pentru Rusia. În același timp, Putin a precizat că Rusia dorește să evite un război global. Prin urmare, Peskov a făcut atât de repede un comentariu cu privire la necesitatea de a face totul “în mod legitim, ca în cazul Crimeei.”

“Și apoi un prost autoproclamat iese și face o declarație internațională la scară imensă. I s-a dat imediat “o pălărie” pe care oamenii ar trebui să o decidă. Prin urmare, Peskov a venit imediat cu o declarație”, a continuat Arestovici.

Potrivit consilierului șefului PO, în Rusia există un scenariu de aderare la regiunea Kherson. Este considerat extrem și cu siguranță nu cel principal. În ceea ce privește așa-numitul “referendum”, nu există semne ale pregătirii sale acum.

“Ultima aruncare a fost că [“referendumul”] a fost amânat pentru 15-18 Mai, dar nu există nicio pregătire. În plus, astfel de declarații au fost, de asemenea, influențate, au fost imediat “stinse” la nivelul Kremlinului”, a rezumat Arestovici.

Reamintim că Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei la sfârșitul lunii martie a anunțat un pseudo-referendum pe care ocupanții vor să îl organizeze în regiunea Herson. În acest scop, dușmanii au colectat date de la locuitorii din Kherson și Nikolayevshchina.

Președintele Vladimir Zelenski a declarat că Ucraina va înceta negocierile cu Rusia dacă va avea loc așa-numitul “referendum”. După aceea, Ministerul rus de Externe a respins cuvintele despre pseudo-referendum. Potrivit primarului din Herson Igor Kolykhaev, Regiunea poate fi anexată la Crimeea.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *