potrivit lui Arestovich, aceasta înseamnă o prăbușire completă pentru Kremlin/foto: UNIANPotrivit lui Arestovich, aceasta înseamnă un colaps complet pentru Kremlin/foto: UNIAN

Consilierul șefului PO al Ucrainei, Alexey Arestovici, a spus că Rusia a pierdut astăzi o treime din armata sa doar pentru a lua Popasnaya, Kherson și a ajunge la granița regiunii Luhansk.

Potrivit lui, acest lucru înseamnă un colaps complet pentru Kremlin și că Ucraina va reveni Crimeea și Donbass. 

“Ei pot lua încă două sate de un fel. Nu va schimba nimic. Au pierdut aici … între UE, China și SUA, “a patra forță” s-a răzvrătit. Și totul sa încheiat cu capturarea lui Popasna. O treime din armata rusă a fost distrusă, o treime din armata rusă a fost distrusă pentru a lua Popasnaya. Și Herson. Și du-te la granița regiunii Luhansk. Ca să nu iasă. Știu doar ce fel de apărare avem acolo, nu vor trece, nu vor avea suficientă putere și mijloace, cum nu potaruncați, acești rezerviști nefericiți, pe care îi cheamă acolo, au fost pregătiți – aruncați. Patru zile de pregătire. Asta e tot. Este un accident de fapt. Și vom lustrui prăbușirea când vom merge pe contraofensivă. Prin urmare, pot lua încă două sate. Nu va schimba nimic. Prin urmare, vom returna totul acasă, inclusiv Crimeea și Donbass”, a spus Arestovici.amintiți-vă că pe Bankova au comentat declarația lui Arestovich despre “Pro ** anna Kherson”.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.