în ultima zi, APU a provocat lovituri puternice inamicului și a distrus mai multe coloane din spate foto REUTERS

inamicul continuă să concentreze forțele în direcția a 5 orașe-Izium, Volnovakha, Mariupol, Kherson și Nikolaev.

acest lucru a fost anunțat la un briefing de către consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich, informând despre situația din dimineața zilei de 19 martie.

“În timpul zilei, nu au existat schimbări semnificative în starea, poziția sau natura acțiunilor inamicului și a forțelor noastre armate, a forțelor de apărare. Există bătălii tactice de importanță locală. Direcția principală de concentrare a eforturilor inamicului rămâne: direcția Izyum, Volnovakha, Mariupol, Kherson, Nikolaev”, a spus Arestovich.

Potrivit lui, în ultima zi trupele noastre au dat lovituri puternice inamicului și au distrus mai multe coloane din spate în regiunile Sumy și Mykolaiv.

“Conform datelor preliminare, comandantul armatei a 8-a combinate de arme din Districtul Militar sudic al Federației Ruse a fost distrus. Această armată, pentru informarea dvs., a fost doar responsabilă pentru crearea AK 1 și 2 sau așa-numita “miliție LNR și DNR”. Și a purtat principala responsabilitate pentru evenimentele din Donbas în ultimii 8 ani”, a subliniat Arestovich.

el a adăugat că sa întâmplat în apropierea Aeroportului Cernobayevka.

Reamintim, după cum a scris UNIAN, Forțele Armate ale Ucrainei se luptă cu ocupanții ruși de aproape o lună. Și cel mai important lucru este că o fac eficient. Numărul dușmanilor morți a depășit 14 mii, iar răniții sunt probabil de trei ori mai mulți. Acțiunile de succes ale AFU și calculele greșite ale armatei ruse sunt, de asemenea, remarcate de armata Occidentală. Recent, serviciile secrete britanice au publicat un nou raport privind războiul din Ucraina. Acesta observă că Rusia nu și-a atins obiectivele inițiale și își schimbă acum strategia.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.