screenshot

Rușii au introdus peste 90 de batalioane de grupuri tactice în Ucraina la începutul războiului. Dintre acestea, aproape 15 au fost complet distruse și mai mult de 20 sunt incapacitate.

acest lucru a fost declarat în aerul televiziunii ucrainene de către consilierul OP Alexey Arestovich.

“Mai avem rezerve. Acum acumulează rezerve, îndepărtând pacificatorii din Abhazia, din Nagorno-Karabah, încercând să recruteze acolo niște militari sub masca mobilizării parțiale și să restabilească acolo 20-30 de batalioane ale unui grup tactic. Dar puteți ghici despre capacitatea de luptă a unor astfel de oameni”, a spus Arestovich.

El a adăugat că rușii vor avea o altă încercare de a ataca în acele zone în care au avut succes: zona OOS, Mariupol, Regiunea Kharkiv și, eventual, Regiunea Kiev.

“Dar din moment ce sunt proști – și vor face din nou totul greșit, atunci aceste rezerve vor arde. Dar poate dura încă 10 zile, o săptămână de la început, deoarece vor fi puse în luptă. Adică, mai dau două sau trei săptămâni pentru încercările lor de atac. După aceea, vor deveni ca “iepurași”, pentru că nu va mai fi nimic de luptat”, crede Arestovici.   

următoarea încercare a rușilor de a ataca pentru a respinge APU “va fi mult mai ușoară”, a rezumat consilierul șefului PO.

A început cea de-a șaptesprezecea epocă a opoziției eroice a poporului ucrainean față de invazia militară rusă.

De la începutul ostilităților, grupul tactic al Batalionului inamic treizeci și unu care operează pe teritoriul Ucrainei și-a pierdut capacitatea de luptă, a raportat Statul Major General. 

Conform rezultatelor luptelor, majoritatea unităților forțelor armate ale Federației Ruse care au avut contact direct cu focul cu unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei sunt demoralizate, starea morală și psihologică a personalului continuă să scadă, sunt înregistrate cazuri de predare de către grupuri individuale.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.