Arestovich a povestit încă o dată despre eșecurile Federației Ruse/foto: UNIANArestovici a povestit încă o dată despre eșecurile Federației Ruse/foto: UNIAN

obiectivele militare ale Federației Ruse au eșuat – ocupanții nu sunt capabili să le atingă și au semnat-o.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului OP Alexey Arestovich.

“Despre mersul pe jos” la Kiev ” nu este în discuție. Ideea este că nu pot lua Kramatorsk și Slavyansk – două centre regionale… obiectivele militare ale campaniei au eșuat. Ei nu sunt capabili să le realizeze, au semnat-o. Ei sunt încă capabili să exercite presiuni militare, să încerce să oprească acest lucru și să forțeze negocierile”, a spus el.

“Despre ce vorbim de atâtea luni și am fost acuzați că suntem prea optimiști și am spus că se va termina cu siguranță. Și așa – s-a terminat”, a subliniat Arestovich. 

Potrivit lui, sarcina este acum ” să învingă pseudo-ofensiva lor, să meargă pe o contraofensivă, să elibereze Kherson sau orice alt obiect semnificativ și apoi să acționeze în consecință. Și ne îndreptăm spre acest obiectiv non-stop.”

Amintiți-vă că consilierul șefului Biroului prezidențial, Alexey Arestovich, consideră că Rusia se pregătește să meargă în ofensivă în sudul Ucrainei și a numit o dată aproximativă.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.