imagini ale dronei de luptă ucrainene R18 pe pozițiile inamice /Screenshotimagini ale dronei de luptă ucrainene R18 pe pozițiile inamice/Screenshot

Unitatea ucraineană de recunoaștere aeriană a împărtășit cele mai strălucite momente ale operațiunilor de succes ale dronului bombardier R18 pe pozițiile ocupanților ruși din 24 februarie 2022 până astăzi.videoclipul a fost publicat pe canalul YouTube al unității.

După cum se menționează în descrierea videoclipului, unități ale diferitelor forțe de securitate și apărare au luat parte la operațiunile înregistrate: serviciul de securitate al Ucrainei, Direcția Principală de informații, Ministerul Apărării, Garda Națională, forțele de operațiuni speciale și multe altele.

Explorarea aeronautică este întotdeauna pentru colaborare! Numai vă permite să obțineți sinergie și să învingeți inamicul – militarii și-au descris munca.

despre R18

Acesta este un octocopter, adică o dronă verticală de decolare și aterizare care poate folosi diverse Muniții, inclusiv fabricate în Ucraina.

Drona are o autonomie de 4 km, este capabilă să rămână în aer timp de aproximativ 40 de minute și, cel mai important, să transporte bombe de 5 kilograme. Ca și cele din urmă, se folosesc grenade antitanc cumulate Sovietice RCG-3 sau RCG-1600, create pe baza lor de armatorii uzinei Mayak.

anterior, armata ucraineană din regiunea Harkov a arătat pe video cum au distrus cu măiestrie ocupanții și muniția obuzelor de artilerie cu ajutorul unei drone. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.