sistemul ucrainean de apărare aeriană Buk a aterizat UAV inamic/foto Air forceSistemul ucrainean de apărare aeriană Buk a aterizat un UAV inamic/foto air force

Apărătorii noștri au arătat imagini spectaculoase ale activității de luptă a sistemului ucrainean de apărare aeriană Buk-M1 pe drona de recunoaștere rusă de tip Ptero și distrugerea ulterioară a acestuia.

videoclipul corespunzător a fost publicat în canalul telegram al Forțelor Aeriene.

După cum se menționează în publicație, UAV-ul inamic trebuia să efectueze recunoaștere suplimentară pentru a corecta trupele inamice. Din punct de vedere vizual, seamănă cu Orlan-10.

Anul acesta, floarea – soarelui miroase din nou război, dar inspiră victoria cu frumusețea lor-apărătorii au semnat videoclipul.

despre sistemul de apărare aeriană Buk

Acesta este un sistem multifuncțional de apărare aeriană cu mobilitate medie, conceput în primul rând pentru a distruge aeronave strategice și tactice, rachete de croazieră, elicoptere și alte obiecte aeriene.

Sistemul de rachete antiaeriene poate fi utilizat pentru apărarea aeriană a trupelor, instalațiilor militare, importante teritorii administrative-industriale și de altă natură (centre) cu utilizarea masivă a mijloacelor de atac aerian și poate fi, de asemenea, un modul tactic de apărare antirachetă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.