armata a spus De ce Ucraina nu trage în jos avioane rusești peste Belarus  foto ua.depositphotos.com Armata a spus De ce Ucraina nu trage în jos avioane rusești peste Belarus foto ua.depositphotos.com Ucraina nu are voie să doboare avioane rusești în spațiul aerian al Belarusului prin puterea sistemelor de apărare aeriană.

Acest lucru a fost declarat de colonel, președintele Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina Yuri Ignat în timpul unui briefing.

“Din păcate, nu o putem distruge (aviația rusă, – n. Red.) pe teritoriul Belarusului. Este prea departe pentru noi să-l. Aviația rusă operează în jurul Ucrainei, într-o astfel de potcoavă, începând din Belarus și terminând cu insula Snake. Între Zmeiny și Sevastopol, acestea sunt în mod constant, 24 de 7, într-un mod constant de patrulare”, a spus el.

Citește și:  Forțele Aeriene AFU au arătat cum luptătorii MiG-29 ne protejează cerul (video) Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei au arătat cum luptătorii MiG-29 ne protejează cerul (video)  armura rusă capturată ajută deja APU să distrugă invadatorii Capturat rus “coajă” este deja ajuta forțele armate ale Ucrainei pentru a distruge ocupanții

Potrivit lui Ignat, ei (Federația Rusă – ed.) mută avioanele de la un cap de pod la altul, folosind toate aerodromurile din Belarus fără excepție.

“Le putem distruge (avioane – ed.) numai atunci când intră în zona de distrugere a apărării noastre aeriene. Până în prezent, fondurile pe care le avem sunt S-300. Gama de distrugere a acestui complex este de până la 70 km. este clar că aceste complexe sunt situate pe teritoriul Ucrainei și este clar că nu se află chiar la graniță”, a adăugat el.

după cum a raportat UNIAN, mai devreme Ignat a spus că de la începutul unui război pe scară largă, au fost efectuate 1.700 de atacuri aeriene asupra pozițiilor inamice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.