armata a povestit cum se comportă ocupanții înspăimântați din regiunea Kherson/t.me/suspilnekherson Armata a povestit cum se comportă ocupanții înspăimântați din regiunea Kherson/t.me/suspilnekherson

Ocupanții se tem de rezistența care crește în rândul populației locale din regiunea Kherson. 

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Sud” pe rețeaua socială Facebook. 

Locuitorii locali continuă să reziste.

“Steagurile, inscripțiile motivaționale și “legăturile” pentru ocupanți apar zilnic în centrul regional, sunt distribuite pliante”, notează comanda.

Citește și:  Pregătirea pentru sosirea forțelor armate ale Ucrainei: în Herson, ocupanții jefuiesc epicentrul și exportă mărfuri în Crimeea-Kim Pregătirea pentru sosirea forțelor armate ale Ucrainei: în Herson, ocupanții jefuiesc” epicentrul ” și exportă mărfuri în Crimeea-Kim rasho-lucrătorii oaspeți din Regiunea Herson sunt angajați fermierilor pentru a culege căpșuni “lucrătorii Rasho-oaspeți” din Regiunea Herson sunt angajați fermierilor pentru a culege căpșuni

acest comportament al locuitorilor din Herson îi sperie pe ocupanți. 

“Conducerea autorităților de ocupație se mișcă cu un număr mare de gardieni, în veste antiglonț, în vehicule blindate. Le este frică pentru viața lor. Prin urmare, până la 4 arme autopropulsate de mare putere de tip “Bujor” au fost trase în zona Herson”, se spune în raport. 

După cum a scris UNIAN, în Herson ocupat, oamenii necunoscuți se oferă să plătească cu bitcoins pentru fotografii cu echipamente rusești arse sau invadatori care sunt acum în oraș.

Inscripțiile patriotice și steagurile ucrainene continuă să apară și în Herson. “Kherson este Ucraina”, “credeți în Forțele Armate”, “Glorie Ucrainei” – cu astfel de sloganuri, locuitorii locali continuă să lupte împotriva Rashiștilor.

Anterior, Mikhail Podolyak, consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei, a declarat că, de îndată ce Rusia este epuizată și își pierde potențialul ofensiv, iar Ucraina acumulează suficiente forțe, sudul țării noastre va fi cu siguranță eliberat. Potrivit lui, “nu este o chestiune de o zi sau o lună, dar, de asemenea, nu este o chestiune de un an.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *