În OK În OK “Pivden” a raportat distrugerea a 25 de ocupanți și echipamente inamice/foto Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina

Comanda operațională” Pivden ” a raportat distrugerea a 25 de ocupanți și echipamente inamice.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook A OK Pivden cu privire la rezultatele pentru 20 iunie.

“Artileria noastră de rachete și alte unități, atunci când îndeplineau sarcini de tragere, au oferit o reducere a armatei inamice cu 25 de rashiști, un tanc T-62, un lansator de rachete autopropulsate pentru “meteoritul” minelor, o stație de comunicații puternică, o stație radar și o stație de război electronic, două unități de vehicule militare și trei depozite de muniție”, se spune în raport.

De asemenea, se remarcă faptul că în timpul încercării de a efectua recunoașterea aeriană în regiunea Mykolaiv, inamicul a scăpat de două drone de tip Orlan-10.

Citește și:  au apărut noi detalii despre greva rachetelor de la Odessa Au apărut noi detalii despre greva rachetelor de la Odessa OPU a spus Cine a împușcat ocupanții în cafeneaua din Kherson OPU a spus Cine a împușcat ocupanții în cafeneaua din Kherson

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 18 iunie, comanda operațională “sud” a raportat distrugerea a 57 de ocupanți ruși și 18 echipamente. În special, rezervorul T-72, sistemul de flăcări grele tos-1 Pinocchio, obuzierul Msta-B, pistolul autopropulsat Hyacinth, trei tractoare blindate multifuncționale și nouă unități de vehicule auto și blindate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.