Photo Forțele Armate ruse continuă să refuze în masă să meargă la război împotriva Ucrainei pe 21 martie 2022 © foto facebook.com/danylyu  Photo Forțele Armate ruse continuă să refuze în masă să meargă la război împotriva Ucrainei pe 21 martie 2022 fotografie facebook.com/danylyu  Photo Forțele Armate ruse continuă să refuze în masă să meargă la război împotriva Ucrainei pe 21 martie 2022 fotografie facebook.com/danylyu  Photo Forțele Armate ruse continuă să refuze în masă să meargă la război împotriva Ucrainei pe 21 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a facebook.com/danylyu

În Forțele Armate ruse, militarii continuă să refuze să participe la campania militară împotriva Ucrainei, în special, procesul are un caracter masiv în cea de-a 155-a brigadă marină separată a Forțelor Armate ale Federației Ruse (Vladivostok, Primorsky Krai).

Acest lucru a fost declarat pe pagina sa de Facebook de către șeful Centrului pentru reforme ale apărării, coordonator al platformei interdepartamentale pentru combaterea amenințărilor hibride, care funcționează în cadrul cooperării Ucraina-NATO, Alexander Danilyuk.

“Refuzurile în masă ale personalului Forțelor Armate ale Federației Ruse de a participa la ostilitățile împotriva Ucrainei continuă. De exemplu, doar 43 Din cei 132 de militari ai Brigăzii Marine separate 155 (unitatea militară 30926, locul de desfășurare – Vladivostok, Primorsky Krai) au planificat să fie mutați din punctul de desfășurare permanent convenit. Aproximativ 60 au refuzat în Vladivostok, restul pe teritoriul Belarusului”, a spus el.

“În total, aproximativ 220 de militari ai Brigăzii au scris refuzuri de a participa la ostilități împotriva Ucrainei de la începutul războiului. Aproximativ 50 de militari din cele 155 de brigăzi Marine separate au fost deja uciși și aproximativ 110 răniți pe teritoriul Ucrainei. În plus, unii dintre militari sunt considerați dispăruți”, a rezumat Alexander Danilyuk.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.