ocupantul a predat rezervorul și s-a predat singur/fotografie facebook.com/victor.andrusiv

Ocupantul rus Misha a venit la forțele speciale ucrainene pe un tanc și a predat acest echipament și s-a predat.

Acest lucru a fost spus de consilierul ministrului Afacerilor Interne, Viktor Andrusiv pe Facebook.

Potrivit acestuia, telefoanele folosite de ruși au fost identificate de câteva săptămâni. Acestea sunt numere ucrainene, la care mesajele text sunt trimise în mod regulat, cum să se predea și să predea echipamentul.

“Un soldat rus ne-a predat un tanc pentru o recompensă!.. Acum câteva zile, Misha ne-a sunat. Am transmis informațiile despre el GUR MO. El a fost desemnat un loc de a conduce până la. A venit cu mașina. Drona s-a asigurat că el însuși și aceasta nu este o ambuscadă. După aceea, comandourile l-au reținut”, a împărtășit el.

S-a dovedit că ocupantul echipajului tancului a rămas singur, restul a fugit acasă. N-a văzut niciun motiv să lupte. Nu s-a putut întoarce acasă, deoarece comandantul a spus că va trage și va scrie pierderile de luptă.

“Misha a spus că practic nu mai rămâne mâncare, conducerea trupelor este haotică și practic absentă. Demoralizarea este colosală”, a adăugat Androsiv.

acum rusul a primit condiții foarte bune de detenție. El va primi, de asemenea, $10,000 după război și posibilitatea de a aplica pentru cetățenie. 

Mai devreme în regiunea Zaporozhye, Forțele Armate ale Ucrainei doborât un tanc rus “Vladimir”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.