apărătorii ucraineni continuă să distrugă ocupanții/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Invadatorii ruși au suferit pierderi în direcțiile Slobozhansky, Izyumsky, Donetsk și Tavrichesky în ziua curentă.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 18:00 pe rețeaua socială Facebook.

“În direcția Slobozhansky, inamicul a tras în pozițiile forțelor de apărare din mortare în zonele așezărilor Udy și Prudyanka. De asemenea, ocupanții ruși au suferit pierderi în zona așezării Stary Saltov”, se arată în raport.

“În direcția Izyum, inamicul a încercat să efectueze acțiuni ofensive, nu a avut succes, a suferit pierderi de forță de muncă și echipament”, se spune în raport.

“În direcțiile Donetsk și Tavrichesky, inamicul a încercat să stabilească un control deplin asupra așezărilor Rubezhnoye și Popasnaya, nu a avut succes și, de asemenea, a suferit pierderi”, a spus Statul Major General.

În plus, ocupanții ruși au efectuat fără succes operațiuni de asalt în zona așezărilor Ozernoye și Maryinka.”inamicul a suferit, de asemenea, pierderi în zona așezărilor Vremevka și Zelenoye Pole”, se spune în mesaj.

pierderile Rusiei în Ucraina

Armata ucraineană a ucis 300 de ocupanți în ultima zi. Cele mai mari pierderi ale inamicului din ultima zi au fost observate în direcția Izyum, a raportat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

În special, în ultima zi, aproximativ 300 de angajați inamici au fost distruși. Numărul total de ocupanți distruși din 24 februarie este de aproximativ 23,5 mii.

De asemenea, din 24 februarie, inamicul a pierdut:

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.