inamicul și-a concentrat eforturile asupra capturării Severodonetsk/fotografia Statului Major General al Forțelor Armate din UcrainaInamicul și-a concentrat eforturile asupra capturării Severodonetsk/foto Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina

armata Federației Ruse desfășoară operațiuni de asalt în direcțiile Severodonetsk și Bakhmut, pregătind o ofensivă asupra Limansky.

Acest lucru este menționat în mesajul Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“În direcția Liman, inamicul se regrupează și se pregătește pentru o ofensivă. Am încercat să cercetez rutele de avans în zona așezării Liman, am suferit pierderi, m-am retras”, se spune în raport.

Citește și:  luptele din Donbass au devenit acerbe, trupele rusești se năpustesc în mai multe direcții - Ministerul Apărării Lupta în Donbass a devenit acerbă, trupele rusești iau cu asalt în mai multe direcții-Ministerul Apărării trei medici au dispărut în Severodonetsk, mașina lor a fost găsită sfâșiată-Gayday Trei medici au dispărut în Severodonetsk, mașina lor a fost găsită sfâșiată-Gaidai  Bătălia pentru Donbass: rușii au intrat la periferia Severodonetsk și sunt ancorați în estuar Bătălia pentru Donbass: rușii au intrat la periferia Severodonetsk și sunt ancorați în estuar

În direcția Severodonetsk, ocupanții desfășoară operațiuni de asalt în zonele așezărilor Severodonetsk și Toshkovka, luptele continuă. 

În direcția Bakhmut, trupele rusești au efectuat operațiuni de luptă și asalt în zonele așezărilor Zolotoye, Kamyshevakha, Nyrkovoye, Berestovoye, Pokrovskoye și Dolomitnoye. Nu are succes, luptele continuă.

“În direcția Donețk, inamicul trage asupra unităților trupelor noastre din mortiere, artilerie cu butoi și lansatoare de rachete multiple de-a lungul liniei de coliziune. Principalele eforturi se concentrează pe stabilirea controlului asupra orașului Severodonetsk. Folosește în mod activ mijloace de război electronic”, – merge.

după cum a raportat UNIAN, lupta acerbă pentru Donbass continuă. Rușii au intrat la periferia orașului Severodonetsk și sunt înrădăcinați în estuar.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.