armata rusă dezactivează echipamentul pentru a nu ajunge în Ucraina/foto Unian, Alexander SinitsaArmata rusă dezactivează echipamentul pentru a nu ajunge în Ucraina/foto Unian, Alexander Sinitsa

pentru a evita să meargă la război, armata rusă își dezactivează echipamentul militar. 

Acest lucru este raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei. 

“În unitățile militare care sunt staționate în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, în ajunul trimiterii în zonele de luptă, ocupanții dezactivează echipamentele, astfel încât unitatea să rămână pe teritoriul Federației Ruse”, se arată în raport. 

Citește și:  rușii au bombardat Batalionul DPR din regiunea Donetsk (audio) Rușii au bombardat Batalionul ” DNR ” din Regiunea Donețk (audio) partizanii Kherson i-au avertizat pe ocupanți despre pericolul nopților ucrainene (foto) Partizanii Herson i-au avertizat pe ocupanți despre pericolul nopților ucrainene (foto) ocupanții ruși se plâng că au redus drastic plățile pentru răniri în război (interceptare audio) Ocupanții ruși se plâng că au redus drastic plățile pentru leziuni în război (interceptare audio) A doua armată a lumii s-a distins din nou: ocupanții vânează șosetele APU militare “a doua armată a lumii” s-a distins din nou: ocupanții “vânează” șosetele APU militare

Dezafectarea echipamentului militar în unitățile pe care comanda intenționează să le trimită în zona ostilităților active devine larg răspândită, notează cercetașii. 

una dintre unități a dezactivat 26 de echipamente.

“Militarii regimentului 103 de puști motorizate, care face parte din Divizia 150 de puști motorizate, au finalizat și dezactivat 17 vehicule de comandă și personal BTR-82A și 9 k1sh1, care erau deja gata să fie încărcate pe platformele feroviare, doar într-o săptămână”, informează Ministerul Apărării. 

Din această cauză, comandantul districtului militar sudic a apelat la FSB cu o cerere de consolidare a supravegherii echipamentelor și supravegherii ocupanților care vor fi trimiși la război în Ucraina.

După cum a scris UNIAN, mai devreme SBU a publicat o înregistrare a conversației, care arată că ocupanții plătesc 20 de mii de dolari în mită pentru a scăpa de război. Atât de multe sunt documentele despre “demobilizarea” unui serviceman din armata rusă și întoarcerea acasă.

De asemenea, a apărut mai devreme o interceptare, în care invadatorul se plânge mamei sale despre situația generală, comandanții săi și cere să găsească un avocat care să-l ajute să scape mai repede din război.

Nu este neobișnuit ca ocupanții să fugă pur și simplu de pe câmpul de luptă. În special, în regiunea Zaporozhye, aproximativ 30 de ocupanți au fugit, înspăimântați de AFU. FSB a venit în căutarea dezertorilor.

într-unul din batalioanele rusești, comandantul a încercat să scape. Invadatorii l-au luat prizonier.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.