Vladimir Putin/REUTERS foto Vladimir Putin/REUTERS foto

Rusia are probleme serioase legate de lipsa resurselor militare. În viitorul apropiat, unitățile de ocupație rusești din Ucraina se vor confrunta cu o “prăbușire reală” atât a sistemului de management, cât și a sistemului de sprijin.

Această opinie a fost exprimată de observatorul militar-politic al grupului de rezistență informațională Alexander Kovalenko în aerul canalului 24.

În opinia sa, cele mai recente greve provocate de Forțele Armate ale Ucrainei asupra depozitelor militare ale ocupanților au un impact semnificativ asupra capacității lor de a efectua acțiuni ofensive eficiente și de succes. Kovalenko este sigur că ofensiva rușilor în Donbas a încetinit deja, iar în unele sectoare ale frontului, AFU merge pe o contraofensivă.

“Acesta este doar începutul. Sunt sigur că până la sfârșitul lunii iulie și începutul lunii August vom vedea o prăbușire reală atât a sistemului de management, cât și a sistemului de sprijin al unităților de ocupație rusești”, a spus Kovalenko.

El a adăugat că ocupanții transportau muniție în teritoriile ocupate temporar din regiunile Donetsk și Luhansk de ani de zile, iar acum aceste depozite au fost distruse. Expertul este convins că loviturile asupra lor provoacă daune semnificative inamicului.

vom reaminti, mai devreme a fost raportat modul în care artileria Forțelor Armate ale Ucrainei a explodat puternic un depozit de muniție și combustibil inamic în Donetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.