fotografie ua.depositphotos.com fotografie ua.depositphotos.com

În loc de rotație, armata rusă este dusă în districtul Genichesky din regiunea Kherson.

Acest lucru a fost anunțat de deputatul Consiliului regional Kherson Serghei Khlan pe pagina sa de pe rețeaua socială Facebook.

Potrivit lui, acum mișcările invadatorilor sunt înregistrate nu numai în direcția Kherson, ci și în Crimeea ocupată.

“Dar nu ajung acolo. Acestea sunt plasate la bazele Arabatskaya Strelka din cartierul Genichesky. Vă vor da câteva săptămâni să vă odihniți acolo și să intrați din nou în luptă, pentru că dacă vă permit să mergeți în Crimeea, armata va fugi”, a spus Khlan.

Citește și:  nu dați odihnă nici celor vii, nici celor morți: dușmanii au denazificat cimitirul din regiunea Sumy (foto) Ei nu dau odihnă nici celor vii, nici celor morți: dușmanii au “denazificat” cimitirul din regiunea Sumy (foto)  Nikolaev devine al doilea Mariupol-președinte al Consiliului regional Nikolaev devine al doilea Mariupol-președinte al Consiliului regional  APU a respins atacurile în mai multe direcții – lângă Avdiivka inamicul are succes parțial APU a respins atacurile în mai multe direcții – lângă Avdiivka inamicul are succes parțial

Deputatul spune că armata rusă se află într-o stare extrem de demoralizată. Comanda se teme de dezertare, așa că sunt înșelați să-i stabilească în Genichesk, izolându-i astfel.

Anterior, s-a raportat că soldații forțelor armate din Ucraina au distrus un tren feroviar de peste 40 de vagoane cu forță de muncă, echipamente și muniții ale ocupanților ruși din Regiunea Herson.

Este, de asemenea, cunoscut faptul că a doua zi militarii ucraineni au “închis” un alt pod, pe care trupele ruse l-au folosit pentru a livra echipamente sub Kherson ocupat temporar. 

reamintim că ocupanții transferă în mod activ echipamente de inginerie în regiunea Herson ocupată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *