Kremlinul își condamnă armata să se prăbușească/foto facebook.com/GeneralStaff.ua Kremlinul își condamnă armata să se prăbușească/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Armata rusă este sortită să învingă în Ucraina din cauza încercărilor eruptive de a-și reface rapid forțele pe fondul pierderilor uriașe.

Acest lucru a fost declarat de fostul comandant al Forțelor Armatei SUA în Europa, generalul în rezervă Mark Gertling, scrie Newsweek.

Se remarcă faptul că de la începutul invaziei pe scară largă a Ucrainei din 24 februarie, zeci de mii de ocupanți ruși au fost eliminați sau răniți.

“După cum mulți oameni știu, dacă recuperarea/regenerarea unităților care au suferit pierderi are loc în grabă sau este efectuată incorect, aceasta dăunează exponențial moralului și capacității de luptă. Acest lucru este mai presus de logistica ineficientă în condamnarea armatei la colaps… În consecință, acest lucru se întâmplă și în Rusia”, a spus Gertling.

Se remarcă faptul că ocupanții ruși încearcă să-și restabilească trupele în detrimentul unităților necoordonate care sunt complet epuizate și, de asemenea, nu doresc să fie pe câmpul de luptă.

Amiralul James Stavridis, pensionar al Marinei Americane, a criticat, de asemenea, planurile militare ale Rusiei și eșecurile sale strategice.

“În timp ce se întâmplă acest lucru, rușii arată doar o dorință foarte slabă de a se îmbunătăți. Nu este vorba doar de logistică eșuată, ci continuă să comită crime de război evidente; planurile lor de luptă sunt ridicol de proaste”, a declarat Stavridis.

Citește și:  Jdanov a estimat dacă Putin ar îndrăzni să dezlănțuie un război nuclear Jdanov a evaluat dacă Putin ar îndrăzni să declanșeze un război nuclear Rusia formează un alt grup de grevă lângă Ucraina-GUR Rusia formează un alt grup de grevă în apropierea Ucrainei-GUR Rusia ridică miza prin uciderea și torturarea prizonierilor de război - jurnalist Rusia ridică miza prin uciderea și torturarea prizonierilor de război – jurnalistva elibera Ucraina teritoriile ocupate în 3-6 săptămâni va elibera Ucraina teritoriile ocupate în 3-6 săptămâni

După cum a raportat UNIAN, trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Inclusiv de pe teritoriul Belarusului, pe care Lukashenka la predat cu amabilitate invadatorilor ruși.

Kremlinul nu a declarat război Ucrainei, dar a numit agresiunea pe scară largă o “operațiune specială” care vizează, în special, “denazificarea” și “demilitarizarea” statului ucrainean.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.Vladimir Putin a susținut că scopul final al războiului din Ucraina este presupusa protecție a Donbass și crearea condițiilor care garantează securitatea Federației Ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.