ocupanții fug de APU/Screenshot

Ocupanții ruși suferă o înfrângere zdrobitoare în unele zone. Deci, lângă Nikolav, au fost respinși de armata ucraineană și au trebuit să fugă.

Videoclipul corespunzător a fost distribuit în canalul său de telegramă “Telegraph”.

“Și aceasta este armata rusă care fuge de lângă Nikolaev înapoi spre Crimeea, după ce a urmărit cum APU își lichidează frații”, este semnat videoclipul.

Anterior, șeful Administrației Regionale de Stat Mykolaiv, Vitaliy Kim, în canalul său de telegramă, a declarat că există o măturare a satelor din regiune. El a susținut, de asemenea, că, după activitatea APU pe Chernobaivka, prin Kherson, o coloană de ocupanți se îndepărtează de regiunea Mykolaiv, ei fug.

Anterior, șeful administrației militare-civile regionale Mykolaiv, Vitaly Kim, a declarat că intenționează să aplice noi abordări pentru apărarea orașului. “Există o idee privind consolidarea apărării orașului. Toată lumea va place. În prezent îl studiez din punct de vedere tehnic – îl coordonez cu rețelele militare și inginerești. Mă voi gândi la asta și probabil voi cere ajutor locuitorilor din Odessa… ne vom pregăti pentru apărare”, a spus el.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *