armata rusă încearcă să restrângă avansul APU la graniță/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua Armata rusă încearcă să restrângă avansul APU la graniță/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

În direcția Harkov, trupele rusești încearcă să restrângă avansul unităților ucrainene la frontiera de stat și exploatează zona.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General începând cu ora 18:00.

“În direcția Seversky, în zonele de frontieră din regiunile Bryansk și Kursk, inamicul deține unități separate de cea de-a 20-a armată combinată de arme din districtul militar occidental. De asemenea, în regiunea Bryansk, în imediata apropiere a frontierei de stat cu statul nostru, se află unități de artilerie inamice”, se spune în mesaj.

În plus, în direcția Slobozhansky, inamicul continuă să desfășoare operațiuni militare în zonele de frontieră de la nord de orașul Harkov.

În același timp, unitățile de reparații și restaurare ale inamicului lucrează la restaurarea podului feroviar distrus peste râul Oskol, lângă gara Kupyansk-Uzlovaya.

“În direcția Kharkiv, inamicul desfășoară bătălii defensive pentru a împiedica avansarea unităților forțelor de apărare la frontieră și pentru a menține controlul asupra autostrăzii Belgorod – Kupyansk. În zonele așezărilor din Shestakovo, Pobeda și Bayrak, s-a efectuat exploatarea la distanță a zonelor de teren”, a adăugat Statul Major General.

reamintim că președintele ucrainean Vladimir Zelensky numit zonele cele mai periculoase de pe front.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.