trupele rusești bombardează regiunea Mykolaiv/fotografia poliției regiunii MykolaivTrupele rusești bombardează regiunea Mykolaiv/fotografie a poliției regiunii Mykolaiv

Trupele rusești continuă să bombardeze fără milă regiunea Mykolaiv. Un civil a fost ucis de bombardarea Galitsinovskaya Hromada.

Acest lucru a fost raportat în comanda operațională “Pivden”.

“Continuând atacurile de artilerie și mortar asupra pozițiilor noastre, inamicul lovește și așezările din spatele nostru”, se spune în mesaj.

Se remarcă faptul că ocupanții au bombardat Districtul Bashtansky, și anume comunitățile Shirokovskaya, Ingulskaya, Bereznegovatskaya.

“Cea mai mare parte a căzut în câmpurile agricole din afara așezărilor. Dar o rachetă a” uraganului ” a lovit și suburbia Nikolaev. Informațiile despre victime și daune sunt clarificate”, a raportat Pivden OK.

Potrivit șefului Consiliului Regional Mykolaiv Anna Zamazeeva, opt persoane au fost rănite în regiunea Mykolaiv în ultima zi.

“Toate victimele au fost duse la instituțiile noastre medicale și primesc asistența necesară. În general, începând cu această dimineață, în spitalele Mykolaiv există 243 de cetățeni care au suferit de atacurile ocupanților regiunii Mykolaiv. Alte 94 de victime au primit îngrijiri ambulatorii”, a spus ea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.