UAV “Orlan”/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

Armata rusă nu are drone, precum și oameni care știu să controleze UAV-urile. Din acest motiv, armata rusă încearcă să recruteze oameni cu abilitățile adecvate ca mercenari.

Am reușit să aflăm aceste informații dintr-o altă interceptare. A fost publicat pe canalul său YouTube de către consilierul ministrului Afacerilor Interne Anton Gerashchenko.

În înregistrarea audio, doi ocupanți pot fi auziți apelându-se reciproc. Primul era lângă Kherson și Volnovakha, iar al doilea era în direcția Izyum. Ambii soldați au raportat că armata rusă nu se mișcă nicăieri și se află în poziții ocupate.

Apoi, unul dintre rashiști a povestit cum a intrat în armata rusă și a raportat probleme cu UAV: “vedeți, se dovedește că în țara noastră nu există drone în armata noastră. Și nu există oameni care să știe cum să o facă[ controlează UAV], și iată-ne… ca mercenari, pe scurt [au ajuns să lupte].”

Reamintim, conform datelor recente ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, de la invazia pe scară largă, apărătorii ucraineni au distrus 591 UAV-uri operaționale-tactice. Cel mai adesea, luptătorii noștri aterizează drone Orlan-10, dar au doborât și modele mai scumpe. De exemplu, la începutul lunii iunie, soldații AFU au aruncat în aer un avanpost UAV cu un cost total de aproximativ 7 milioane de dolari.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.