operațiunea militară continuă și necesită informații tăcere/foto UNIANoperațiunea militară continuă și necesită informații tăcere/foto UNIAN

Armata ucraineană a atacat pozițiile inamice de pe insula Zmeiny (regiunea Odessa), pe care invadatorii le-au confiscat la începutul unei invazii pe scară largă a țării noastre.

Acest lucru a fost raportat astăzi în comanda operațională “Sud”.

după cum sa menționat, ocupanții au suferit pierderi grele.

“O grevă concentrată a fost efectuată cu ajutorul diferitelor forțe și metode de înfrângere, în timpul căreia ceea ce Rashiștii au numit cu mândrie “garnizoana insulei” ia în considerare pierderile semnificative. Operațiunea militară continuă și necesită tăcere informațională până la finalizarea acesteia”, se arată în raport.

Potrivit comenzii, compoziția grupării navale a inamicului nu s-a schimbat peste noapte, astfel încât amenințările rămân aceleași.

Comanda a spus, de asemenea, despre situația dificilă din Regiunea Herson. Ocupanții folosesc acolo diverse arme, inclusiv cele interzise de convențiile internaționale. Situația cu restaurarea energiei electrice și a apei în satele districtului Berislavsky rămâne critică.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.