armata ucraineană a atacat o unitate militară rusă în Herson/Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.Armata ucraineană a atacat o unitate militară rusă în Herson/Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.

Armata ucraineană a atacat unitatea militară a ocupanților din Herson.

Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de consilierul președintelui administrației militare regionale Kherson, adjunct al Consiliului Regional Kherson, Serghei Khlan.

“În Herson, o bijuterie a lovit o unitate militară a ocupanților de pe strada Pestel. Încă ardea de la loviturile de dimineață la 5 dimineața și apoi din nou când au lovit la 10”, a remarcat el.

Khlan a adăugat că martorii oculari raportează țipetele rușilor sub dărâmături.

“Când încearcă să se apropie de a șasea sală de gimnastică și să învețe ceva, ocupanții trag în aer. Au început să intre în panică?”,- a adăugat deputatul.

Anterior, în publicațiile locale, martorii au scris că au existat două valuri de sosiri pe teritoriul unității militare din Pestel. Două sosiri au fost la 5 dimineața. După aceea, a zburat înapoi la 10. Ocupanții ruși au fost plini de viață acolo în tot acest timp și au înconjurat acum centrul orașului. Santinele sunt postate în jurul Pestel, verificarea documentelor.

propagandiștii ruși confirmă faptul că “sosirile” rachetelor la baza lor militară din Herson.

După cum a scris UNIAN, pe 8 iulie, un depozit de muniții al trupelor rusești a fost distrus pentru a treia oară în Novaya Kakhovka din regiunea Kherson. În ultimele zile, au existat, de asemenea, rapoarte de explozii la depozitele ocupanților din Kherson și Chernobayevka. 

Astăzi a devenit cunoscut faptul că peste o sută de ocupanți ruși au fost uciși, încă aproximativ 200 au fost răniți în timpul atacului APU asupra personalului inamic din Novaya Kakhovka

Serghei Khlan a menționat că subminarea depozitelor ocupanților ar putea fi un element de pregătire a apărătorilor ucraineni pentru o contraofensivă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.